Voor 15:30 besteld, de volgende werkdag in huis

0

Leeg Winkelwagentje

Heren
  • hoe
  • Bretels op pakjesavond

    19 november 2019

    Bretels op pakjesavond

    Bretels op pakjesavond

    Eindelijk is het zover Sinterklaas is weer in het land. Het is altijd een feestelijke periode waar iedereen geniet van de gezelligheid. Een mooie tijd voor jong en oud. Maar naast het genieten zijn er ook altijd weer de vragen: ‘Wat moet ik geven?’ en ‘Wat moet ik vragen?’ Dit zijn ook altijd de dilemma’s van deze tijd.

     

    Draagt Sinterklaas bretels?

    We hebben allemaal wel eens een foto gezien van de kerstman met een paar vrolijke, rode bretels. Echter hebben we daar onze eigen Sinterklaas nog nooit op kunnen betrappen. Misschien is het wel een leuk idee voor de pieten om Sinterklaas dit jaar een paar bretels cadeau te doen.

    Een paar mooie rode bretels van Michaelis of Daspartout. Michaelis is een Nederlands merk met een nuchtere inslag. Mooie bretels van goede kwaliteit voor een fijne prijs. Maar ook Daspartout biedt kwaliteit. Het is net als Michaelis en bijvoorbeeld Hein Strijker een Nederlands merk. Het heeft een robuust uiterlijk met stevige clips. Juist voor Sinterklaas een goed idee, zodat alles op zijn plaats blijft zitten tijdens de lange ritten te paard.

     

    Bretels: Sinterklaas vs. De kerstman?

    Waarom draagt Sinterklaas geen bretels? Dat is de vraag die wij ons zelf wel eens stellen. Het meest voor de hand liggende probleem bij Sinterklaas is het feit dat hij een mantel draagt. Het is moeilijk om bretels daar een plaats in te geven. De kerstman draagt een pak en bretels zorgen ervoor dat zijn broek goed blijft zitten tijdens de ritten in de arreslee. De rode bretels van de kerstman zijn dus eigenlijk onmisbaar.

     

    De oplossing

    Sint zou dus eigenlijk voor een hele make-over moeten gaan om bretels te kunnen dragen. Omdat de goed heiligman al heel wat jaartjes meedraait is deze kans vrij klein. Toch vinden wij dat de bretels ook bij Sinterklaas een plaats moeten krijgen. Misschien niet bij de Sint zelf, maar bij zijn Pieten.

     

    Pieten en bretels

    Bretels passen wel perfect bij de pieten. Zij kunnen de bretels dragen als aanvulling op hun prachtige pakken. Er zijn bretels verkrijgbaar in prachtige kleuren zoals: blauw, groen, geel en oranje. Maar bretels zijn er niet alleen in effen kleuren. Er zijn ook bretels met vrolijke stippen en gekleurde strepen. Een mooie aanvulling op hun outfit is er eigenlijk niet te bedenken.

     Dus Pieten kies een paar mooie rode bretels voor Sinterklaas en misschien gaat hij dan voor een totale make-over. Maar wij kunnen ons voorstellen dat jullie dit niet zien zitten. Dus Sint wij vinden het een goed idee wanneer u uw Pieten een paar onderscheidende bretels cadeau doet. Zorg ervoor dat uw Pieten echte trendsetters worden met de bretels van bretels.nl.

    Direct uw bretels online kopen? Hier enkele suggesties.


    Ook in Bretels

    Waarom een bruidegom bretels moet dragen.
    Waarom een bruidegom bretels moet dragen.

    07 augustus 2024

    Lees verder
    Vrijgezellen
    Vrijgezellen

    07 augustus 2024

    Lees verder
    Perfecte bretels dragen tijdens Pasen.
    Perfecte bretels dragen tijdens Pasen.

    07 augustus 2024

    Lees verder