Voor 15:30 besteld, de volgende werkdag in huis

0

Leeg Winkelwagentje

Heren
  • hoe
  • De músthaves voor een Dandy

    07 augustus 2024

    De músthaves voor een Dandy

    Als dé nr. 1 in bretels worden wij blij van Dandy men. Eigenzinnige mannen – een tikkeltje snobistisch – met gevoel voor allure die klassieke invloeden weet te vertolken in de moderne wereld.

    De tijd dat de mannen in chique pakken met opvallende dessins en de stempel ‘kakker ’ kregen licht ver achter ons. Integendeel: een moderne man die veel aandacht besteedt aan zijn garderobe en uiterlijk is hot & helemaal van nu. Een Dandy heeft lef en gaat net iets verder in de uiting van stijlvolle trends als het om zijn garderobe gaat. Trouwens: óók als het niet om zijn garderobe gaat. Dit trekken zij eigenlijk door in hun hele levensvisie. Het leven van een Dandy is namelijk nooit saai.Met een lichte rebellie, een brede algemene interesse en een Bourgondische lifestyle fleuren dagelijks steeds meer Dandies het straatbeeld op. In prachtige kledij, vervaardigd uit hoogwaardige materialen – van toonaangevende merken – voelt een Dandy zich gewoon het prettigst. De licht ironische, chique kledingstijl is buiten de opvallende dessins en luxe materialen ook vaak te herkennen aan de fraaie afwerking en accessoires.  Vlinderdassen, manchetknopen én natuurlijk de onmisbare  van bretels.nl maken jouw Dandy garderobe helemaal af.

    musthaves-dandy-men

    Nu kunnen we ons voorstellen dat je na het lezen van bovenstaande stukje zeker weet: Ik ben een Dandy! Neem jezelf bovenal niet té serieus en maak je leven op unieke wijze tot een prachtig kunstwerk. Hieronder zetten we nog even dé musthaves voor een échte Dandy voor je op een rij:

     

    • Kleding van premiumkwaliteit  Als Dandy is je kledingkast uitsluitend gevuld met kleding die vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Buiten de fysieke modezaken shop je online eenvoudig Dandy kleding van toonaangevende merken.
    • Prachtige klassieke maatpakken  Om een echte Dandy-look te creëren is het dragen van een stijlvol maatpak onmisbaar. Denk hierbij aan pakken in prachtige kleurstellingen: blauwe, rode, grijze en bruintinten zijn erg populair onder de Dandies.
    • Overhemden met opvallende dessins  Het is op en top Dandy om onder je fraaie pak een luxe overhemd te dragen. Afhankelijk van het dessin van je maatpak kan je in jouw garderobe natuurlijk een uitgebreide collectie luxe overhemden vinden.
    • Echt lederen schoenen – Het is evident dat pu-leersoorten ‘not done’ zijn voor een echte Dandy. Koop dus enkel echt lederen schoenen om je outfit af te maken. Suéde is ook erg populair onder de Dandy men. En wil je echt uitpakken? Ga dan eens voor kleuren als okergeel, rood of kobaltblauw.
    • Stropdas/ – Om de heerlijke opgedofte kledingstijl te bekrachtigen is een opvallende stropdas onmisbaar. Ja, mannen, ik hoor jullie denken..maar gewoon doen. Je bent een Dandy of je bent het niet.
    • Bretels – Nu jullie (Dandies) het kostuumpak weer hebben omarmd horen daar natuurlijk bretels bij! Het ironisch presenteren van je ‘eigen ik’ als Dandy kan alleen met de prachtige bretels van bretels.nl. Shop dus eenvoudig bij dé bretelspecialist voor iedere gelegenheid stijlvolle bretellen in diverse luxe materialen, kleuren en maatvoeringen.  

     

    Na deze checklist kan je met zekerheid zeggen dat je je kunt aansluiten bij de nog zeldzame groep: Dandy men. Oja….optionele musthaves voor een Dandy men zijn het hebben van een zeilboot en wijnkelder. Echter is dit de ‘gevorderde Dandy’. Mocht je dit nog niet zijn? Met jouw eigenzinnige persoonlijkheid word je dat vanzelf.


    Ook in Bretels

    Waarom een bruidegom bretels moet dragen.
    Waarom een bruidegom bretels moet dragen.

    07 augustus 2024

    Lees verder
    Vrijgezellen
    Vrijgezellen

    07 augustus 2024

    Lees verder
    Perfecte bretels dragen tijdens Pasen.
    Perfecte bretels dragen tijdens Pasen.

    07 augustus 2024

    Lees verder