Bretels tijdens de feestdagen

Het is alweer half december en dat betekent dat de feestdagen weer in het zicht komen. De kerstdagen en de jaarwisseling zijn in aantocht. Dé dagen dat je jezelf extra mooi mag aankleden en uiteraard ook de tijd van het jaar waarin we veel diners, gala’s en andere feestelijkheden hebben.  

Dresscode: black tie

Je wilt natuurlijk goed voor de dag komen bij een gala of diner. Een smoking is bij deze gelegenheden vaak de dresscode. Een prachtige smoking in het zwart of wit zorgt ervoor dat je als man goed voor de dag komt. Maar niet alleen een prachtige smoking zorgt ervoor dat je de blikvanger bent van de avond. Vul deze strakke outfit aan met een paar onderscheidende bretels. Denk hierbij aan een paar mooie zwarte bretels van Hein Strijker.

Wil je liever bretels waarmee je een fashion statement maakt? Kies dan voor de zwarte bretels met witte polka dots van Profuomo. Dit is een exclusieve uitvoering. Deze bretels zijn gemaakt van elastisch canvas en kunnen met zowel clips of lussen gedragen worden.

De rode bretels van de kerstman

Over 2 weken is het alweer kerst. De kerstman weet hoe je goed voor de dag moet komen met een pak voorzien van een paar mooie, rode bretels. De kerstman is een ware trendsetter wat dat betreft. Hij heeft altijd al een paar coole bretels om zijn onderscheidende outfit kracht bij te zetten en natuurlijk om zijn broek op de juiste plaats te houden tijdens zijn werkzaamheden

White tie

Als variantie op een black tie gala worden er ook white tie gala’s georganiseerd. Hierbij horen natuurlijk witte bretels die goed samen gaan met je smoking. Wij hebben verschillende witte bretels van Albert Thurston en Hein Strijker in het assortiment. Deze bretels zijn gemaakt van leer of canvas. We hebben zelfs de witte bretels die worden gedragen door James Bond. Deze worden gedragen in de films Casino Royal en Skyfall. Ga voor deze unieke bretels en maak je smoking helemaal af.

Gezelligheid voorop

Tijdens de feestdagen staat de gezelligheid voorop. Het is dus niet alleen belangrijk om er chique uit te zien, maar bij sommige diners is humor ook gepast. Dan kun je kiezen voor een paar bretels die zorgen voor een glimlach op het gezicht. Kies bijvoorbeeld voor een paar bretels in combinatie met een vlinderdas in een vrolijke kleur.

Van WOOL & WATER hebben wij verschillende sets waarbij een paar bretels gecombineerd worden met een mooie vlinderdas in een trendy kleur. Denk hierbij aan een set donkerblauwe bretels met een lichtblauwe vlinderdas, lichtblauwe bretels in combinatie met een vlinderdas met polka dots of bretels en een vlinderdas in het blauw en rood. Met deze mooie combinaties zorg je voor een vrolijke noot. 

Een nieuw jaar: 2020

Na de kerstdagen staat de jaarwisseling voor de deur. Een geweldige avond waarbij een chique outfit niet mag ontbreken. Ga tijdens deze fantastische avond voor een paar bretels die mooi aansluiten op je outfit. Bretels zijn verkrijgbaar in vele kleuren en variaties zoals strepen en stippen. Je kunt een outfit helemaal eigen maken door te kiezen voor het juiste paar bretels.

Wij wensen je deze dagen heel veel plezier. Geniet ervan met vrienden en familie. Op naar een geweldig 2020!