Voor 15:30 besteld, de volgende werkdag in huis

0

Leeg Winkelwagentje

Heren
  • hoe
  • Bretels voor vrouwen

    12 juli 2019

    Bretels voor vrouwen

    Als we denken aan bretels, dan denken we vaak aan mannen. Zelfs wanneer we het woord 'bretels' opzoeken via Google of Wikipedia, dan zien we toch vooral dat het een accessoire is voor mannen. Maar is dat wel zo?

    Nee joh, bretels zijn volledig unisex. En geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Sterker nog, we zien steeds vaker dat vrouwen onze bretels dragen. En daar zijn we trots op.   

    Bretels voor vrouwen: functioneel of accessoire?

    De mythe dat bretels alleen voor mannen zijn komt voort uit het feit dat mannen vaker broeken dragen waarbij bretels goed aansluiten. Maar bretels kunnen net zo goed gebruikt worden bij een rok of als een extra mode accessoire bij een jurk. De functie van bretels is het op zijn plaats houden van je broek of rok. Dankzij bretels hoef je niet de hele dag te hijsen met je broek én het ziet er heel stijlvol uit. Maar bretels kunnen dus ook gebruikt worden bij een rok. Zo blijft de rok mooi op haar plaats en het geeft je outfit nét dat beetje extra. En als je helemaal geen bretels nodig hebt om je ladress op de plek te houden? Gebruik ze dan als ultieme accessoire bij je outfit. 

    Skinny bretels

    Skinny bretels zijn een trendy accessoire (hipster look) en vullen je outfit perfect aan als je voor simplistisch gaat. Skinny bretels zijn bovendien functioneel en vallen niet erg op. Je kunt kiezen voor een skinny setje wanneer je graag bretels draagt, maar niet wilt dat ze opvallen. Naast deze smalle varianten zijn bretels er natuurlijk in verschillende kleuren. Maar dat wil niet zeggen dat roze bretels speciaal voor vrouwen zijn en blauwe in het bijzonder voor mannen. Met roze bretels kun je je als man tenminste nog eens onderscheiden. Voor vrouwen is een mooie kleur denim of koningsblauw een prachtig fashionstatement. 

    Leren bretels voor vrouwen

    Bretels van leer of suède hebben een robuuste, mannelijke uitstraling, uitstekend geschikt voor dames dus: als je het leuk vindt om de randjes op te zoeken. Denk bijvoorbeeld aan een outfit met een stoere jeans en witte blouse. Een paar bruine of zwarte lederen bretels zorgen er dan voor dat je je echt onderscheidt.

    De lussen en afwerking is bij bretels vaak gemaakt van leer. Dit omdat het een luxe uitstraling meegeeft aan de bretels. Daarbij is leer sterk en naarmate je het meer draagt ziet het er steeds mooier uit.

    Wanneer draag jij bretels?

    Draag je bretels alleen in je werk of als aanvulling op je outfit? Het kan allemaal. Kies voor bretels die bij je passen je outfit, de gelegenheid en je persoonlijkheid. Kies voor bretels van kwaliteit en ga voor een onderscheidend merk als Hein Strijker of Daspartout. Hein Strijker is een Nederlands merk van top kwaliteit. De bretels zijn gemaakt van de beste materialen en stralen stijl uit. Daspartout is een merk uit België. Onze zuiderburen zijn ook zeer bedreven in het maken van bretels van goede kwaliteit en voor een mooie prijs. Kies zelf voor welke stijl je gaat. Bretels zijn er voor iedere gelegenheid en kunnen door zowel mannen maar vooral ook door vrouwen gedragen worden. 


    Ook in Bretels

    Waarom een bruidegom bretels moet dragen.
    Waarom een bruidegom bretels moet dragen.

    07 augustus 2024

    Lees verder
    Vrijgezellen
    Vrijgezellen

    07 augustus 2024

    Lees verder
    Perfecte bretels dragen tijdens Pasen.
    Perfecte bretels dragen tijdens Pasen.

    07 augustus 2024

    Lees verder