Voor 15:30 besteld, de volgende werkdag in huis

0

Leeg Winkelwagentje

Heren
  • hoe
  • Bretels en de Formule1

    12 augustus 2019

    Bretels en de Formule1

    Spanning in de Hockenheimring

    We houden allemaal van de Formule 1. Stoere auto’s die met een enorme snelheid over het circuit scheuren. Toch een beetje de droom van iedere man (en veel vrouwen). Zeker nu de F1 weer een Nederlands tintje heeft gekregen met Max Verstappen is het een ‘must’ om iedere wedstrijd te kijken. Zal het deze keer weer gaan lukken en vooral gaat het regenen? Dit staat namelijk garant voor een spannende race. Zo ook twee weken geleden. Wat hebben we genoten van de spannende race in de Hockenheimring in Duitsland. Het thuisland van Mercedes waar hun jubileum werd gevierd en ze verwacht hadden om hoge hogen te gooien. Dit viel achteraf natuurlijk tegen dankzij een schitterend optreden van onze Max. De regen zorgde voor een bloedstollende race met veel spectaculaire ontwikkelingen. Een eerste plaats tijdens zo’n spannende wedstrijd is dan helemaal de kers op de taart.

     

    Bretels in de Hockenheimring

    Maar wat heeft de Formule 1 te maken met bretels zul je denken? Nou dat mannen als Lewis Hamilton en Toto Wolff houden van een stijlvolle look is natuurlijk bekend. Het is daarom niet zo vreemd dat de hele Mercedes crew bij de Formule 1 wedstrijd in Hockenheim te zien was met onderscheidende bretels. De bretels vulde hun outfits mooi aan en daarmee maakten de mannen een echt fashion statement.

     

    Toto Wolff draagt bretels

    Toto Wolff is een man met stijl. Dat is tijdens iedere Formule 1 wedstrijd terug te zien. Bij de wedstrijd in de Hockenheimring vierde Mercedes het 125-jarig jubileum van de autosport en haar 200ste Grand Prix start. Daarbij heeft Toto Wolff dus extra uitgepakt en de crew van Mercedes in bretels gestoken. De onderscheidende lederen bretels zijn een aanvulling op je outfit en zorgt voor een stijlvolle uitstraling bij iedere man. Wil je net als Toto Wolff ook gekleed gaan in een stijlvolle outfit bestel dan snel een paar hippe bretels. Ga voor een paar stijlvolle bretels van Hein Strijker of Michaelis. Dit zijn beide Nederlandse topmerken, zodat je je outfit ook een ‘oranje’ tintje mee geeft.

    Bretels F1

     

    Lederen bretels of niet?

    Hou je niet zo van lederen bretels? Dat kan natuurlijk. Leer is mooi materiaal, maar kan ook stug aanvoelen of ervoor zorgen dat je meer het lederhosen effect voelt. Gelukkig zijn bretels gemaakt van allerlei soorten materiaal. Het is dus geen excuus om niet te kiezen voor bretels. Wanneer je niet van leer houdt hebben wij de beste en opvallendste bretels van satijn, zijde, katoen, wol en canvas. Kies zelf welke bretels het beste bij jou passen.


    Oranje bretels

    Heb je voor de volgende Formule 1 race op het racecircuit van Spa in België al tickets? Dat is een mooie gelegenheid om Max Verstappen aan te moedigen met oranje bretels. Kies voor een paar oranje bretels van Hein Strijker, Albert Thurston of Daspartout. Laten we een nieuwe trend zetten en in stijl onze Max aanmoedigen! Kies voor een onderscheidende look zoals Max zich onderscheidt op het racecircuit.

     

    Direct uw Formule1 bretels online kopen? Hier enkele suggesties.


    Ook in Bretels

    Waarom een bruidegom bretels moet dragen.
    Waarom een bruidegom bretels moet dragen.

    07 augustus 2024

    Lees verder
    Vrijgezellen
    Vrijgezellen

    07 augustus 2024

    Lees verder
    Perfecte bretels dragen tijdens Pasen.
    Perfecte bretels dragen tijdens Pasen.

    07 augustus 2024

    Lees verder