Voor 15:30 besteld, de volgende werkdag in huis

0

Leeg Winkelwagentje

Heren
  • hoe
  • Bretels: dé herfsttrend van 2019

    07 oktober 2019

    Bretels: dé herfsttrend van 2019

    De trends op het gebied van mode voor dit najaar zijn bekend. We houden er allemaal van om er goed gekleed en volgens de laatste trends bij te lopen. Daarom hebben wij de laatste trends voor je uitgezocht. Dit jaar spelen bretels daar een grote rol in.

     

    Klassieke stijl

    Dit najaar gaan we voor een klassieke stijl. Zo zien we het witte overhemd met button-down knopen terug. Je kunt hiermee eindeloos combineren. Zorg ervoor dat het overhemd mooi getailleerd is. Zo kun je je figuur goed uit laten komen. Wit is natuurlijk heel gemakkelijk te combineren met verschillende kleuren en materialen. Wij raden in dit geval een paar mooie suède bretels of een stoere set lederen bretels aan. Kies je voor een egale kleur of ga je voor een patroon zoals streepjes of ruiten? Alles is mogelijk.

    Bretels als trend

     

    De kantoor-look

    Op het werk wil je altijd goed voor de dag komen. Dit najaar is het krijtstreeppak een hoofdrolspeler. Een stijlvolle look. Je kunt je daarin onderscheiden met een paar bretels. Kies voor een paar verfijnde bretels in het donkerblauw, grijs, rood of wit. Maak geweldige combinaties waardoor iedereen gelijk denkt: ‘Hé, hij ziet er gelikt uit!’ Maar ook voor vrouwen is deze look een echte aanrader. En uiteraard zijn bretels voor vrouwen een mooie toevoeging aan iedere outfit.

     

    Geruite broek met bijpassende bretels

    Dit najaar zien we de geruite broeken terug komen. En wat sluit daar mooier bij aan dan een paar geruite bretels. Draag daarbij een stijlvolle witte blouse om het geheel af te maken. Omdat de witte blouse een andere belangrijke trend van dit najaar is, is dit de perfecte combi.

    Maar je kunt deze outfit ook combineren met een blouse in een andere effen kleur zoals rood, blauw of groen. Laat je zelf zien en onderscheid je met bijzondere kleurencombinaties. Voor vrouwen is er in dit geval de geruite rok die perfect past. Natuurlijk mag ook daar een paar bretels niet ontbreken.

     

    Passievol rood

    Rood is dé kleur van dit najaar. Rood staat voor liefde en kracht, en dat is wat we deze herfst willen uitstralen. Daarnaast is rood ook tijdens de winter altijd een kleur die centraal staat. Bestel dus gelijk een paar rode bretels die mooi samen gaan met een paar stoere jeans.

     

    Patchwork

    De laatste trend die we voor je hebben ontdekt is: patchwork. Patchwork is het combineren van twee of meer verschillende patronen in een shirt of outfit. Je kunt hierbij denken aan de plaid met verschillende patronen en stoffen. In je outfit combineer je deze trend door middel van een stoer geruit shirt met onderscheidende bretels. Denk hierbij een aan patroon zoals stippen of strepen. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos. Ga voor een combinatie die goed bij je past

    Met deze trends heb je voldoende om een passende collectie samen te stellen waarmee je dit najaar goed voor de dag komt. Bretels zijn bij deze trends de echte blikvangers.

     

    Direct uw bretels online kopen? Hier enkele suggesties.


    Ook in Bretels

    Waarom een bruidegom bretels moet dragen.
    Waarom een bruidegom bretels moet dragen.

    07 augustus 2024

    Lees verder
    Vrijgezellen
    Vrijgezellen

    07 augustus 2024

    Lees verder
    Perfecte bretels dragen tijdens Pasen.
    Perfecte bretels dragen tijdens Pasen.

    07 augustus 2024

    Lees verder