Voor 15:30 besteld, de volgende werkdag in huis

0

Leeg Winkelwagentje

Heren
  • hoe
  • Zwarte bretels tijdens de feestdagen? Give it a try met Kerst 2022.

    12 november 2022

    Zwarte bretels tijdens de feestdagen? Give it a try met Kerst 2022.

    De Kerstdagen zitten er weer aan te komen en dat betekent meestal veel en ongezond dineren met de hele familie en zorgen dat je qua kledingkeuze beter voor de dag komt dan oom Roel (en dat is al lastig zat, de bese man zit in de mode). In aanloop naar het Kerst diner heb je mooi even de tijd voor wat contemplatie en belangrijke levensvragen als: Welke stropdas zou pa dragen, wordt er ijs met slagroom geserveerd of is het opgeklopte yoghurt bij het nagerecht en waar haal je je zwarte bretels bij je Tuxedo, smoking of Kerst casual pantalon dit jaar nou weer vandaan?

    Bretels zwart

    Belangrijke bovenliggende vraag voor heren met Kerst is natuurlijk hoe je je nog onderscheidt qua kledingkeuze nu iedereen inmiddels ook een maatpak of zes aan z'n hangertjes heeft hangen, zelfs de minister al kekke schoenen gaat dragen en de ict-nerd op de zaak z'n sokken bij HappySocks bestelt. No problem.

    Op Bretels.nl vind je de grootste keuze luxe zwarte bretels die je je kunt voorstellen, ideaal voor de feestdagen en Kerst. Oprichter Hein Strijker heeft z'n eigen merk met kwalitatief handwerk voor een faire prijs, of anders vind je er ook de klassieke merken als Profuomo en Albert Thurston. Op Bretels.nl verkopen ze bovendien vele maten en breedtes. Alles dezelfde dag nog verstuurd en met zeer goede reviews op de site. Dus wij adviseren: ga eens voor de bretels. Enfin. Enjoy the meal. 

    PS we hebben ook andere kleuren. 

    Waarmee kun je de bretels combineren?

    Nu je overweegt om voor de bretels te gaan is het wel goed om je af te vragen waar je ze mee gaat combineren. Wij stellen voor om in black-tie te gaan. Lekker chique. En als je geen zin hebt om je in een smoking te hijsen dan kun je ook de volgende Kerst-outfits overwegen:

    1. Neem je maatpak weer ’s mee als je aanschuift bij het Kerst diner. Ouders vinden het vaak zo fijn als je je bijzonder en feestelijk uitdost :-). Voorkom dat je teveel business oogt door de stropdas (das) achterwege te laten en een pochetje of sjaal toe te voegen. 

    2. Ga voor de casual look en voorkom dat iedereen zich underdressed voelt omdat jij zonodig weer met maatpak ten tonele moest verschijnen. Maar als je dan voor de casual look gaat, doe het dan wel goed en zoek een pantalon uit met knopen aan de binnenzijde van de band, zodat je de bretels met lussen kunt dragen, je er extra feestelijk uitziet en je niet als een pak blanke vla inblend tussen de rest van het bezoek onder de Kerst boom.

    3. Doe 's mal. Ga voor de Kerst pyjama (uit één stuk vervaardigd natuurlijk). Vergeet het elandsgewei niet (belangrijk! anders word je niet serieus genomen) en maak het af met pantoffels. Bretels kun je hier achterwege laten :-).

     

    Have a merry Christmas.


    Ook in Bretels

    Waarom een bruidegom bretels moet dragen.
    Waarom een bruidegom bretels moet dragen.

    07 augustus 2024

    Lees verder
    Vrijgezellen
    Vrijgezellen

    07 augustus 2024

    Lees verder
    Perfecte bretels dragen tijdens Pasen.
    Perfecte bretels dragen tijdens Pasen.

    07 augustus 2024

    Lees verder