Voor 15:30 besteld, de volgende werkdag in huis

0

Leeg Winkelwagentje

Heren
  • hoe
  • Bretels voor de sport zomer.

    07 augustus 2024

    Bretels voor de sport zomer.

    Het is juli, dus de zomer is weer begonnen. Ook deze zomer kunnen we weer genieten van een heerlijke sportzomer. Het kijken naar sportieve prestaties zorgt ervoor dat we er zelf ook sportief en hip uit willen zien. Uiteraard spelem bretels daar ook een rol bij. Bretels zijn de perfecte accessoire om uw sportieve look compleet te maken en nét dat beetje extra te geven. Veel fans van de sportzomer kiezen voor een paar stoere bretels bij hun sportieve of juist chique outfit. 

    Bretels en Wimbledon

    Deze hoeven we natuurlijk niet uit te leggen. Vooral op Wimbledon zijn bretels een echte must have. Geniet van de sterke partijen van Kiki Bertens in een perfecte outfit compleet met bretels. Gaat u voor een look à la James Bond of voor typische Engelse bretels? Engelse bretels zijn geschikt voor iedere gelegenheid dus op Wimbledon misstaan deze zeker niet. De bekendste Engelse bretels zijn van het merk Albert Thurston. Dit merk levert al meer dan 200 jaar Engelse top kwaliteit, traditie en vakmanschap. Met een paar bretels van Albert Thurston valt u zeker op, wanneer u langs de lijn van een partij van Robin Haase zit.

    De dresscode bij Wimbledon is wit. U kunt er voor kiezen om een paar witte bretels te dragen en zo in compleet witte outfit te gaan, maar een contrastkleur is ook heel fraai. Mooie, effen bretels of juist met een patroon zodat uw outfit nog meer spreekt.

    Bretels op het WK voetbal

    Iedereen zit op het puntje van zijn stoel dit WK om te zien hoe de Hollandse leeuwinnen het er van af brengen. Daarom hebben wij de mooiste oranje bretels voor u geselcteerd. Met oranje bretels laat u zien dat u achter onze dames staat! Oranje bretels in verschillende stijlen, zodat u kunt kiezen welke bretels het beste bij u én uw outfit passen. De bretels zijn voorzien van stevige clips en afgewerkt met leder. Hierdoor stralen ze klasse uit, dezelfde klasse als onze leeuwinnen op het WK.

    Tour de France.

    We mogen deze sportzomer de Tour de France niet vergeten. De belangrijkste wielerronde van Frankrijk speelt ieder jaar een belangrijke rol op de agenda van sportliefhebbers. Wie zal dit jaar de winst pakken nu Tom Dumoulin en Chris Froome niet aan de start staan. Het wordt een spannende strijd. Ook tijdens de Tour de France kunt u er stijlvol uitzien met bijpassende bretels. Maakt u een statement door te kiezen voor een uitgesproken kleur zoals goud of oranje? Of kiest u voor geel zoals de trui van de winnaar? Het kan allemaal.

    In Frankrijk loopt de temperatuur niet alleen op door de wielrenkoorts, het is er altijd warm. Neem dit mee in de keuze voor uw bretels. Wees voorbereid en ga voor ‘cool’. Wij hebben de stoerste bretels van luchtige materialen zoals katoen

    Altijd in stijl.

    Maar ook als u geen sportfan bent zijn bretels een goede keuze om uw outfit compleet te maken. Neem een kijkje in onze uitgebreide collectie en ga voor de stijl die bij u past of dit nu zakelijk, hip of Engels is.


    Ook in Bretels

    Waarom een bruidegom bretels moet dragen.
    Waarom een bruidegom bretels moet dragen.

    07 augustus 2024

    Lees verder
    Vrijgezellen
    Vrijgezellen

    07 augustus 2024

    Lees verder
    Perfecte bretels dragen tijdens Pasen.
    Perfecte bretels dragen tijdens Pasen.

    07 augustus 2024

    Lees verder